HELIOS-MEDICA

         Shiatsu praktijk voor Complementaire & Oosterse geneeswijzen

"Wie zijn bestemming weet, vindt de weg."  

Lao Tze


Even voorstellen

Mijn naam is Boško Bob Petrov,

Nuchter en met beide benen op de grond, maar openstaand voor andere mensen en nieuwe inzichten, kwam ik persoonlijk in aanraking met de Shiatsu therapie.

Deze therapie liet mij inzien en ervaren dat er naast de reguliere westerse geneeskunde meer mogelijkheden zijn om mensen te helpen met hun klachten op lichamelijk en geestelijk gebied.

Met mijn kennis en ervaring opgedaan in verschillende technieken van de oosterse geneeskunde ( SiVas acupunctuur, polsdiagnostiek, auriculo-ooracupunctuur, EHBO enz.) heb ik een goede basis gelegd naast mijn professionele opleiding tot Shiatsu therapeut bij de Shu Ha Ri (Qing Bai Academie). In 2017 heb ik mijn diploma HBO Medische Basiskennis behaald bij opleidingsinstituut Con Amore. Dit is een CPION/SRNO geaccrediteerde HBO opleiding, waardoor de praktijk opgenomen is in de zorggids per 2017. Sinds de opening van mijn praktijk voor oosterse en complementaire geneeswijzen Helios-Medica te Maarssen volg ik regelmatig bijscholingen in verschillende oosterse technieken. Naast de verschillende therapeutische behandelingen kunt u bij mij ook terecht voor ontspanningsmassages of Reiki.

In mijn eigen praktijk, gelegen in een prachtige ruimtelijke omgeving ontvang ik mijn cliënten in een mooie ruimte waar je de rust en de kleuren van de natuur terug vindt.

Bent u nieuwsgierig geworden, kijk dan even verder op mijn website of bel mij voor meer informatie of het maken van een afspraak.