HELIOS-MEDICA

         Shiatsu praktijk voor Complementaire & Oosterse geneeswijzen

Mijn naam is Bob Petrov, ik woon in Maarssen en heb mijn eigen praktijk Helios-Medica waar ik met veel liefde en aandacht patiënten behandel.

Behandelingen:

Mijn behandelingen, zowel op Reikigebied als complementair therapeut, zijn erop gericht om het welzijn en welbevinden van u te ondersteunen en verbeteren. De massages die ik geef zijn stevig (in overleg met u) waarbij ik het bindweefsel losmaak voor een goede opruiming van de afvalstoffen die zich in uw spieren ophopen. Een Reikibehandeling kunt u kiezen om een diepe ontspanning te bereiken maar ook om blokkades op energie niveau te verminderen/ weg te nemen. Deze blokkades kunnen bij u voor lichamelijke of emotionele klachten zorgen.

Persoonlijke ontwikkeling:

Voor persoonlijke ontwikkeling kunnen mensen ook bij mij terecht in de vorm van de traditionele Shiatsu Usui Shiki Ryoho methode. Beide geef ik tot en met de Mastergraad.

Ik hoop u, met de moderne en sfeervolle uitstraling van mijn praktijkruimte, optimaal te kunnen behandelen en begeleiden. Belt u mij voor een afspraak? U bent van harte welkom!  

Vriendelijke warme groet,